onsdag 28. oktober 2015

Presentasjonsskisse til Spillekveld :-)



Dette er da en normal spillekveld mellom noen venninner som spiller et kortspill (poker). Som du er sitter de på gulvet med et like firkantet bord som i midten har kort og penger. Vedsiden av personene har du kopper og rundt de e det flasker brus og de spiser popcorn og chips.
Personen med ryggen mot kameraet er kjempe flink til å holde et pokerfjes, og hun har erfaring fra tidligere siden hun er litt eldre enn de andre rundt bordet. Personen til venstre med strikk i håret er den personen som spiller poker for første gang, og som imponere sterk. Det er hun som holder spillekvelden og fisket alt så det kunne være mulig, hun hev ut foreldre, søsken og til og med overtalte typen at ingen ting var galt (fordi hun ikke snakket så mye med han når, hun har jo besøk)
Fordi det er en ganske avslappe samling så går de mye med joggebusker og hettegensere. Personen som hiver kortene i lufta gikk for pysjamas.
Personen med kort hår og pannelugg, var der mest for maten og brusen, og bare hev seg på spillet. Og har for å være helt ærlig ikke peiling på hva som skjer og hvis hun får en melding på mobilen så kommer hun til å bruke tiden sin med å sjekke den. Også har vi personen helt til høyre, eller den dårlige taperen. Hun er en så dårlig taper at hun hiver kortene i lufta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar