onsdag 20. april 2016

Donal Trump: Trumps verden

1.

I dokumentarfilmen så møter vi jounalisten Matt Frei. Frei tar oss med i en av de mest konterversielle valgkampaniene verden har sett idag. Donald Trumps kamp for å bli reblupikanerenes repesentant under Presiden Valget. Frei drar over hele USA`s østkant, fra Long Island til Iowa, for å møte forsjellige tilhengere av Trumps gale verden.

Frei snakker med alt fra biografer til Skotske ministere som har erfaring med Trumps agenda. Fleste av menneskene Frei intervjuer, både de som har om Trumps barndom; en skots-tysk mammadalt og skolebølle og mye agresivitet, til den Skotske ministeren som gikk i en stor smell etter at Trump ville bygge en golfpark i nord-vest skotland. Men... Ja... Du vet... Det gikk ikke så bra, som er en mye enklere måte å si det på.

Under dokumentaren var Frei på flere Donald Trump seminar, hvor Trump; i mitt synspunkt, kunne ha bitt sammenlignet med Hitler. Måten han snakket både opp og ned. Sterk diskiminerende og undertrykkende mot både den fattige andelen av amerika, musliske og sør-amerikanske innvandrere, pressen og ikkje minst andre politikere. Mange skulle tro at folk helst støtte seg unnda slik politikk. Men Trump er en meget populær mann. Utrolig nokk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar